Σκουρλέτης σε Κουρουμπλή για φωτογραφία με Αμβρόσιο: «Να ανασκευάσεις αμέσως» – Τι λέει ο πρώην υπ. Ναυτιλίας

Σκουρλέτης σε Κουρουμπλή για φωτογραφία με Αμβρόσιο: «Να ανασκευάσεις αμέσως» – Τι λέει ο πρώην υπ. Ναυτιλίας

Την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, προκάλεσε η ενέργεια του υποψηφίου ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή, να φωτογραφηθεί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο και να «ανεβάσει» στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον «σεβασμιότατο» όπως ανέγραψε Μητροπολίτη.

Η ενέργεια αυτή του κ. Κουρουμπλή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πολλά στελέχη του κόμματος αλλά και στον απλό κόσμο με αποτέλεσμα ο κ. Σκουρλέτης να τηλεφωνήσει πριν από λίγο στον κ. Κουρουμπλή, ο οποίος βρισκόταν σε περιοδεία στη Θεσσαλονίκη. 

«Ήταν τελείως άστοχο που τον συνάντησες, φωτογραφήθηκες μαζί του και ‘’ανέβασες’’ τη σχετική φωτογραφία στα social media», είπε ο γραμματέας του κόμματος για να εισπράξει την απάντηση του κ. Κουρουπλή ότι «ήταν μια τυχαία συνάντηση».

Απάντηση που φυσικά δεν έγινε πιστευτή από τον κ. Σκουρλέτη ο οποίος του ζήτησε να βρει έναν τρόπο να «διασκεδάσει» άμεσα τις εντυπώσεις από την ενέργειά του και κάπου εκεί έκλεισε η σχετική συζήτηση των δύο ανδρών.

Από την πλευρά του ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο Documentonews.gr ισχυρίστηκε ότι πήγε στο γηροκομείο του Αγίου Χαραλάμπους και όχι στη Μητρόπολη και απλά ήταν εκεί ο Μητροπολίτης. «Τι να κάνω, να μην τον χαιρετίσω, η Δημοκρατία για μένα έχει ανοχή και αγάπη», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του πρώην υπουργού ο οποίος θα δώσει στη δημοσιότητα και σχετική δήλωση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter