Σκουρολιάκος για Μενδώνη: «Ποτέ άλλοτε υπουργός δεν έδωσε τόσο λίγα και τόσο αργά»

Σκουρολιάκος για Μενδώνη: «Ποτέ άλλοτε υπουργός δεν έδωσε τόσο λίγα και τόσο αργά»

Ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος εκτόξευσε τα βέλη του κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, τονίζοντας παράλληλα πως «εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση, οι άνθρωποι του πολιτισμού δεν θα ήταν αόρατοι».

Ο τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ότι η επανάληψη των ίδιων μέτρων γίνεται «μήπως και πείσετε τουλάχιστον τον εαυτό σας γιατί τους ενδιαφερόμενους δεν τους έχετε πείσει και τους προσβάλετε για μια φορά ακόμα εδώ. Κυρία Υπουργέ δεν απευθύνεστε στον κλάδο μας αλλά στον υπόλοιπο κόσμο που δεν ξέρει τις ιδιομορφίες του. Μπλέκετε τα μέτρα που έχετε ήδη εξαγγείλει με τα ελάχιστα καινούργια ώστε να κάνετε εντύπωση», τόνισε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για όσους έχασαν προγραμματισμένες δουλειές από τις 20 Μαρτίου και μετά. Ποτέ κανένας υπουργούς «δεν έδωσε τόσο λίγα και τόσο αργά σ’ ένα κλάδο που επιβιώνει σε συνθήκες επισφάλειας με την μαύρη και την ανασφάλιστη εργασία να κυριαρχούν», είπε χαρακτηριστικά.

«Ανακοινώσατε για άλλη μια φορά ένα εκκωφαντικό κενό, το απόλυτο τίποτα, η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων είναι εκτός μέτρων στήριξης». Ρώτησε επίσης την Υπουργό γιατί δεν συμπεριέλαβε την ΠΟΘΑ στις σημερινές συνομιλίες της ακυρώνοντας το προγραμματισμένο ραντεβού.

«Οι άνθρωποι του πολιτισμού είμαστε όλοι ένα μέτωπο, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες γι’ αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας αλλά και για τον απαράδεκτο τρόπο που μας αντιμετωπίζει το Υπουργείο Πολιτισμού», κατέληξε λέγοντας ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter