Σκουρολιάκος: Το υπουργείο Πολιτισμού εμπαίζει τους εργαζόμενους

Ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Ούτε οι εργαζόμενοι μπορούν να ζήσουν με ανακοινώσεις ούτε η κοινωνία τρώει κουτόχορτο», σημειώνει στη δήλωσή του ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

«Από τις 7 Μαΐου που η υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε την ένταξη στα μέτρα στήριξης των ωρομίσθιων ταξιθετών/τριών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν νεότερα, όπως ενημερώνουν οι ίδιοι/ες. Από το ΥΠΠΟΑ στο Οικονομικών κι από εκεί στο Εργασίας και πίσω στην Γενική Διεύθυνση του Μεγάρου και ξανά πάλι από την αρχή, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται ως «ενόχληση» και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα, αφού η επικοινωνιακή ενέργεια εντυπωσιασμού της Υπουργού επιτέλεσε το έργο της», τονίζει ο κ. Σκουρολιάκος, καταλήγοντας στο εξής συμπέρασμα:

«Είναι φανερό πώς το υπουργείο Πολιτισμού, όλα τα υπουργεία, εμπαίζουν τους εργαζόμενους. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως ούτε οι εργαζόμενοι μπορούν να ζήσουν με ανακοινώσεις ούτε η κοινωνία τρώει κουτόχορτο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.