ΣΚΡΑΤΣ: 15,6 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο! – 3,9 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας

ΣΚΡΑΤΣ: 15,6 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο! – 3,9 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. 

Τον Μάιο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 15,6 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, από τις 29 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου 2017, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε στους νικητές 3.929.000 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και δύο υπερτυχεροί που με μόλις 2 ευρώ και 3 ευρώ, αντίστοιχα, κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Εφτάτυχη Γάτα» και «Μαγικά Κεράσια».

Από την πρώτη ημέρα διάθεσής του, το Μάιο του 2014 μέχρι σήμερα, το ΣΚΡΑΤΣ έχει μοιράσει συνολικά κέρδη άνω των 500.000.000 ευρώ. Γιορτάζοντας τα τρία χρόνια κυκλοφορίας του, το παιχνίδι μοίρασε δώρα στη στιγμή σε ανυποψίαστους πελάτες πολυσύχναστων καταστημάτων. 

Παρακολουθήστε το βίντεο από κρυφή κάμερα, που κατέγραψε τις αντιδράσεις των τυχερών πελατών, οι οποίοι βρήκαν τις νικητήριες κάρτες ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες:

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε από τις 5 Μαΐου ένα νέο παιχνίδι: Το παιχνίδι «Super Μαγικά Κεράσια» αξίας 5 ευρώ που δίνει κέρδη έως και 500.000 ευρώ. Το νέο παιχνίδι προσφέρει για πρώτη φορά και έξτρα περιοχή bonus με στιγμιαία κέρδη 100 ευρώ. Από την ημέρα κυκλοφορίας του, έχει μοιράσει, έχει μοιράσει 2.461.000 ευρώ κέρδη στους τυχερούς παίκτες.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter