Σκύλος βρέθηκε ζωντανός κάτω από ερείπια ένα μήνα μετά το τυφώνα Ντόριαν (Video)

Σκύλος βρέθηκε ζωντανός κάτω από ερείπια ένα μήνα μετά το τυφώνα Ντόριαν (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του Big Dog Ranch Rescue όταν ανακάλυψαν ζωντανό κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου, ένα σκύλο ο οποίος παγιδεύτηκε όταν ο τυφώνας Ντόριαν «χτύπησε» πριν από ένα μήνα τις Μπαχάμες αφήνοντας πίσω του νεκρούς.

Ο χαριτωμένος σκύλος που πλέον ονομάζεται “Miracle” δηλαδή «θαύμα», εντοπίστηκε από τους διασώστες την περασμένη Παρασκευή από την υπέρυθρη ανίχνευση ενός drone, δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Chase Scott στο CNN.

Όπως είπε, είναι θαύμα που σώθηκε ο σκύλος αφού όταν κατέρρευσε το κτίριο παγιδεύτηκε στα ερείπια, ​​κάτω από σπασμένα γυαλιά.

Λόγω του γεγονότος πως για ένα μήνα δεν έτρωγε τίποτα, εντοπίστηκε φανερά αδυνατισμένος με αποτέλεσμα να φαίνονται τα κόκκαλά του και δεν μπορεί να περπατήσει, πρόσθεσε ο Scott. Όταν οι διασώστες τον εντόπισαν εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, παρά την αδυναμία του, κουνώντας την ουρά του. 

Σύμφωνα με τον Chase Scott, το σκυλάκι δέχεται τόσο σωματική όσο και συναισθηματική στήριξη και ελπίζουν πως θα αναρρώσει πλήρως. 

Ο τυφώνας Ντόριαν έπληξε τις Μπαχάμες στις αρχές Σεπτεμβρίου, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους ενώ εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται. Οι μαζικές εκκενώσεις οδήγησαν στην εγκατάλειψη αμέτρητων ζώων. Μέχρι στιγμής, το Big Dog Ranch Rescue έχει σώσει 139 σκυλιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter