Skyros Run 2022: Αναμονή τέλος, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Skyros Run 2022: Αναμονή τέλος, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Καθώς οι ημέρες πλησιάζουν για την διεξαγωγή του ανανεωμένου και πολυαναμενόμενου Skyros Run 2022, οι προετοιμασίες για τον αγώνα που θα γίνει στις 18 και 19 Ιουνίου μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Το 2022 είναι χρονιά ορόσημο για την 4η διοργάνωση του Skyros Run, το οποίο επιστρέφει καλύτερο από ποτέ, με ανανεωμένες διαδρομές και δράσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Η προσθήκη του νέου αγώνα CASTLE CHALLENGE που θα γίνει την Κυριακή, είναι μόνο μία από τις δράσεις και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν για τους δρομείς και τους επισκέπτες οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής.

Ο αγώνας που διοργανώνεται από τον Δήμο Σκύρου με την αμέριστη στήριξη του ΠΕΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ θα καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη με δρώμενα και εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στο νησί των Βορείων Σποράδων από την Παρασκευή 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις δράσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα https://www.skyrosrun.com/.

Τα πάντα έτοιμα

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους δρομείς, τόσο κατά την εκκίνηση, τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του αγώνα και των παράλληλων δράσεων.

Επίσης, η διοργάνωση παρουσίασε το νέο ανανεωμένο μετάλλιο της διοργάνωσης εμπνευσμένο από την μυθολογία και την ιστορία της Σκύρου, δημιουργία της σκυριανής καλλιτέχνιδας Ειρήνης Μπαλάσου.

Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργανώσεις https://www.skyrosrun.com/

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης για όλους τους αγώνες μέχρι και τις 12 Ιουνίου.

Παράλληλα στο https://www.skyrosrun.com/ εκτός από πληροφορίες για τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε και καταλύματα για τη διαμονή σας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συνεργασία και την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων για άλλη μια χρονιά οι αγώνες μας θα διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία.

Σας περιμένουμε για το καλύτερο Skyros Run μέχρι το επόμενο!

Μείνετε συντονισμένοι

website: http://www.skyrosrun.com/

facebook: https://www.facebook.com/skyrosrun/

instagram: https://www.instagram.com/skyrosrun/

Πηγή runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter