Skyros Run: Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με απόλυτη ασφάλεια για όλους

Skyros Run: Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με απόλυτη ασφάλεια για όλους

Καθώς οι ημέρες πλησιάζουν για την διεξαγωγή του ανανεωμένου και πολυαναμενόμενου Skyros Run οι προετοιμασίες για τον αγώνα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Η ομάδα του Skyros Run εργάζεται με στόχο οι αγώνες να διεξαχθούν με πλήρη υπευθυνότητα και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών και καλεί όλους τους συμμετέχοντες να τηρήσουν τους κανόνες-οδηγίες που έχουν εγκριθεί από την ΓΓΑ, τόσο για τη δική τους ασφάλεια, όσο και για την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού που περιμένουν με ανυπομονησία την δρομική συνάντηση που έχει γίνει θεσμός.

Πιο συγκεκριμένα οι οδηγίες προληπτικού ελέγχου των συμμετεχόντων έχουν ως εξής:

  • Μοριακός έλεγχος (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (rapid test) 24-48 ώρες πριν τον αγώνα.
  • Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν σε μεταφορικό μέσο όπως λεωφορείο, αεροπλάνο, πλοίο συνίσταται να έχουν προβεί στον προληπτικό έλεγχο πριν την επιβίβαση τους εφόσον τηρούνται οι όροι της παραπάνω παραγράφου. Το αποδεικτικό του ελέγχου θα παραδίδεται στην γραμματεία της διοργάνωσης κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.
  • Η μη επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού αυτομάτως ακυρώνει την συμμετοχή του αθλούμενου.

Έλεγχος του προσωπικού της διοργάνωσης:

  • Self test όλα τα μέλη του προσωπικού και της οργανωτικής επιτροπής κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων. Το σχετικό αποδεικτικό θα παραδίδεται στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και ο οποίος θα τηρεί σχετικό αρχείο.

Από τους προληπτικούς ελέγχους με τεστ αντιγόνου COVID-19, εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 εώς 9 μήνες μετά τη νόσηση.

Τα πάντα έτοιμα

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους δρομείς, τόσο κατά την εκκίνηση, τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του αγώνα και των παράλληλων δράσεων.

Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργανώσης www.skyrosrun.com

Μετάλλιο βγαλμένο από την παράδοση

Ο σχεδιασμός του μεταλλίου έγινε από την σκυριανή καλλιτέχνιδα Ειρήνη Μπαλάσου και «καθρεπτίζει» την Σκυριανή παράδοση, φωτογραφίζοντας το νησί. Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν το μετάλλιό τους στον τερματισμό και φεύγοντας θα κρατήσουν ένα κομμάτι της παράδοσης του νησιού, που θα συνοδεύει τις αναμνήσεις τους από τον αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι… #Be1ofUs

skyrosrun@gmail.com

https://www.instagram.com/skyrosrun/

https://www.facebook.com/skyrosrun

πηγή: runnfun.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter