SL2: Ο Ιωνικός κέρδισε 2-1 τον ΟΦΙ – Γκολ… ποίημα ο Πλατέλλας (Photos – Video)

SL2: Ο Ιωνικός κέρδισε 2-1 τον ΟΦΙ – Γκολ… ποίημα ο Πλατέλλας (Photos – Video)

Σπουδαία νίκη επί του ΟΦ Ιερέπετρας πέτυχε ο Ιωνικός στη Νεάπολη, την πρώτη για φέτος στο γήπεδό του, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Κρητικούς να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ όταν ο Ματσούκας εκτέλεσε το κόρνερ σημαδεύοντας τον Πλατέλλα που «καραδοκούσε» έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΙ και με υπέροχο σουτ έκανε το 1-0.

Ωστόσο, στο 42′ ο ΟΦΙ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μπαράτα βρήκε χώρο για σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα, παγώνοντας προσωρινά τη Νεάπολη.

Η εικόνα στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε με τον Ιωνικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κάτι που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 56′ όταν ο δεξιός μπακ του Ιωνικού, Ομάρ  με κεφαλιά από σέντρα του Μουστάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1 που θα ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι Λασιθιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:




ΙΩΝΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (27′ λ.τ. Φαζός), Φουρλάνος (43′ λ.τ. Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦΙ (ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (70′ Πριόνας), Ζήσης, Λεμονής (70′ Τσακμάκης), Αρναούτογλου(54′ Φουάσης), Βογιατζής (62′ Χατζηπιρπιρίδης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα (70′ Κόστα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter