SL2: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ιωνικός (1-1) με τον Διαγόρα στη Ρόδο

SL2: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ιωνικός (1-1) με τον Διαγόρα στη Ρόδο

Ο Ματίας Κάστρο λύτρωσε ξανά τους Νικαιώτες, όπως στο ματς με τα Τρίκαλα, δίνοντας νέα «ανάσα» στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού με το γκολ του στο 94ο λεπτό (1-1) απέναντι στον Διαγόρα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Διαγόρας είχε ανοίξει το σκορ στο 40ο λεπτό με το γκολ του Λινάρδου και «κρατούσε» σφιχτά τη νίκη, ωστόσο ο Ματίας Κάστρο… επενέβη σωτήρια για τους φιλοξενούμενους, καθώς το τέρμα που σημείωσε στο 94ο λεπτό αρκούσε ώστε ο Ιωνικός να αποφύγει την ήττα και να επιστρέψει στη Νίκαια έχοντας έναν βαθμό στις «αποσκευές» του.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έδειξε καλό πρόσωπο ανά διαστήματα, ωστόσο η ατυχία στην τελική προσπάθεια δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει νωρίτερα ένα γκολ. Οι Νικαιώτες βρίσκονται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ οι Ροδίτες έχασαν την ευκαιρία να «πιάσουν» τους Λεβαδειακό και Τρίκαλα στην κορυφή, έχοντας 6 βαθμούς.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (85′ Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (67′ Αυγενικού), Λινάρδος (60′ Μανωλάκης), Γεωργίου (60′ Αθανασίου), Αλάεθ, Μπαστακός (85′ Σμυρλής).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (83′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος, Αμπούντ-Ομάρ (46′ Σινγκ), Τιεντσέ (77′ Κόρμπος), Γκοτσούλιας (77′ Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Μπρίτο (46′ Ματσούκας), Κάστρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter