Σλούκας: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final Four»

Σλούκας: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final Four»

Ο Κώστας Σλούκας, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, στάθηκε στο γεγονός πως όλοι στην ομάδα είναι πολύ καλά  προετοιμασμένοι, λέγοντας πως σε κάθε Final Four έχει την ίδια πίεση, ενώ δήλωσε  αισιόδοξος πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου.

«Είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, θέλουμε να πάμε στον τελικό με τον κόσμο μας. Είναι πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εφές, αλλά θα προσπαθήσουμε, έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό», ανέφερε ο 32χρονος διεθνής και συνέχισε:

«Έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final Four. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στην τετράδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καλοβλέπουμε τον τελικό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να μην έχουμε ξανά τέτοια ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.»

Για την υποστήριξη του κόσμου, ο Σλούκας είπε: «Ο κόσμος μας, μας βοήθησε πολύ. Είναι συγκλονιστικό το χειροκρότημα που πήραμε μετά το χαμένο Game 2 με τη Μονακό. Ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός και στο Βελιγράδι. Το πρώτο μου όνειρο έγινε πράξη, ελπίζω να έρθει και η κούπα και να γίνει και το δεύτερο όνειρό μου πραγματικότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter