Σμέρος για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει»

Σμέρος για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει»

Ο Γιάννης Σμέρος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟΚ. – ΚΙΝ.ΑΛ μιλώντας στο documentonews.gr για το διάγγελμα του πρωθυπουργού ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δικαίωσε και τις διαρροές ότι παρά την θεσμική κρίση που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη του Μαξίμου, πήγε σε διακοπές. Αυτό μαρτύρησε η μουσική υπόκρουση από τα τζιτζίκια, που συνόδευαν τη δήλωση του».

Ειδικότερα, το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε πως «από την Παρασκευή, που το γραφείο του Πρωθυπουργού προανήγγειλε την τοποθέτηση του για το θέμα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκου Ανδρουλάκη, ο ελληνικός Λαός περίμενε συγκεκριμένες απαντήσεις και εξηγήσεις. Κυρίως ποιος, πώς και γιατί παρήγγειλε αυτή την παρακολούθηση. Τι κρύβεται από πίσω;»

Ο ίδιος συμπληρώνοντας δήλωσε πως «ζητάμε ανοιχτά και ενώπιον της κοινωνίας ένα πράγμα: Απαντήσεις. Και ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε καμία. Αντιθέτως, μίλησε με τις παλιές συνταγές για “ασύμμετρες απειλές”. Επιβεβαίωσε τις διαρροές του Σαββατοκύριακου για υποκριτικές συγνώμες και για διαλεύκανση της υπόθεσης. Βέβαια, δικαίωσε και τις διαρροές ότι παρά την θεσμική κρίση που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη του Μαξίμου, πήγε σε διακοπές. Αυτό μαρτύρησε η μουσική υπόκρουση από τα τζιτζίκια, που συνόδευαν τη δήλωση του. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι τα τζιτζίκια, αλλά ο κοριός. Και ο ελληνικός Λαός οφείλει να γνωρίζει.»

Τέλος, εξέφρασε τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στέλνοντας παράλληλα ένα σαφές μήνυμα προς τη κυβέρνηση «η Δημοκρατική Παράταξη διεκδικεί αυτό το δικαίωμα. Για τη δικαίωση της, αλλά και την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Δημοκρατικών Θεσμών, Πολιτικού Συστήματος και Πολιτών. Η Κυβέρνηση είναι σε αδιέξοδο. Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάνει αυτό που πρέπει ώστε να μην παρασυρθούν η Χώρα και οι Πολίτες μαζί της»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter