Σοβαρά τραυματισμένος ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός και 3 τραυματίες (Video + Photos)

Σοβαρά τραυματισμένος ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε στάση λεωφορείου  –  Ένας νεκρός και 3 τραυματίες (Video + Photos)

Τραγικές σκηνές το πρωί στην Μεταμόρφωση όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, έπεσε σε στάση λεωφορείων η οποία είχε κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος και να τραυματιστούν τρία άτομα (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος).

Το περιστατικό συνέβη στις 8.20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119.

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαντώντας στην ουσία σε προηγούμενες πληροφορίες και δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων (κάτω).

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Όσον αφορά τον 44χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εξέταση που έγινε στον 44χρονο οδηγό, έδειξε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο οι αρχές έχουν λάβει δείγμα ούρων και αίματος για να είναι σίγουροι, αλλά και για να διαπιστώσουν μήπως είχε καταναλώσει κάποιου είδους χάπια που τον επηρέασαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος από την Αλβανία πήγαινε την κόρη του σχολείο, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του καταλήγοντας στη στάση του λεωφορείου στην οδό Παπανδρέου.

Αυτόπτες μάρτυρες: Άλλο αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω του πρώτα

Αυτόπτες μάρτυρες σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι ίδιοι μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν πως το μικρό κοριτσάκι που επέβαινε του αυτοκινήτου κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, φώναζε “μας χτύπησαν”.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασημί όχημα φέρει χτύπημα στην πόρτα του οδηγού, κάτι που επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα όσα έλεγε το κοριτσάκι.










Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter