Καταγγελίες Βασιλακόπουλου: «Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν παρέλυσε από το εμβόλιο – Εμβολίαζε κόσμο εκτός σειράς»

Καταγγελίες Βασιλακόπουλου: «Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν παρέλυσε από το εμβόλιο – Εμβολίαζε κόσμο εκτός σειράς»

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη για τον γιατρό που υποστήριξε πως παρέλυσαν τα άκρα του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, όπως ισχυρίστηκε ο καθηγητής Πνευμονιολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις σήμερα σε Open και ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ανέφερε: «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση».

Ωστόσο, όπως είπε: «Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», ισχυρίστηκε ο κ. Βασιλακόπουλος. 

Μάλιστα, είπε πως η είδηση «κυκλοφόρησε» γιατί ο γιατρός είναι φίλος με ιδιοκτήτη τοπικού μέσου ενημέρωσης ενώ υποστήριξε πως είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter