Σοβαρές καταγγελίες κατά Μακάριου Λαζαρίδη: «Η αγάπη σας για το Λαυρεντιάδη δεν κρύβεται»

Σοβαρές καταγγελίες κατά Μακάριου Λαζαρίδη: «Η αγάπη σας για το Λαυρεντιάδη δεν κρύβεται»

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του νυν βουλευτή Καβάλας και πρώην διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη προχώρησε η Ομοσπονδία Εργαζομένων Χημικής Βιομηχανίας (ΟΕΧΒΕ). 

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το Μακάριο Λαζαρίδη ότι κατηγόρησε τους εργαζομένους της πρώην ELFE SA περί απειλών, «χωρίς το παραμικρό στοιχείο», καθώς επίσης και ότι σιωπά απέναντι στις πρακτικές που ακολουθεί ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέναντι στους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη ο Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι δέχεται απειλές από τους 134 εργαζομένους της πρώην ΒΦΛ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η αλήθεια είναι πως οι εργαζόμενοι πνέουν μένεα κατά του βουλευτή της ΝΔ επειδή δεν παρέστη στη συνάντηση που συγκάλεσε ο δήμαρχος Καβάλας με αφορμή με αφορμή τη νέα κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πρώην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων για την οποία έχει ενημερωθεί τόσο ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης όσο και επίσημα η ΝΔ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΟΕΧΒΕ:

«Μακάριος Λαζαρίδης Βουλευτής Καβάλας!

Ο κύριος αυτός επικαλέσθηκε ότι δήθεν απειλείται και μάλιστα χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Κατηγόρησε τους εργαζόμενους του Σωματείου των λιπασμάτων σε ένα παραλήρημα ντροπής!

Μίλησε απευθυνόμενος στους ακροατές του σταθμού για μαφία των εργαζομένων!

Κουβέντα για την πραγματική μαφία Λαυρεντιάδη και για τις εταιρείες φαντάσματα που γεννιούνται καθημερινά στα λιπάσματα Καβάλας.

Όσον αφορά τη σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν οι εργαζόμενοι μίλησε για μικρές λεπτομέρειες που τους χωρίζουν!

Τι λέτε κύριε Λαζαρίδη; Λεπτομέρεια η σύμβαση αορίστου;

Με τη σύμβαση διαρκείας ενός χρόνου και με δικαίωμα του εργοδότη να την λήξη όταν αυτός το αποφασίσει και μάλιστα σε μία παρένθετη εταιρεία που εμφανίζεται από το πουθενά.

Έλεος κύριε Λαζαρίδη!

Αλλά επειδή πολύ κλάμα βγαίνει

για όσους εργαζόμενους εργάζονται σήμερα στις παρένθετες εταιρείες των λιπασμάτων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από ένα μήνα μέχρι ένα χρόνο ανάλογα την δουλεία… που κάποιοι της πραγματικής μαφίας επιλέγουν!

Εμείς ρωτάμε τον κύριο Λαζαρίδη:

Αυτή την εργασιακή σχέση θέλει να διατηρήσει ως βουλευτής για τους εργαζόμενους στο νομό Καβάλας;

Αυτή την εργασιακή σχέση της πλήρους ανασφάλειας και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα πρόταση για τους εργαζόμενους της χώρας μας;

Κύριε Λαζαρίδη την αγάπη σας για το Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δεν μπορείτε να την κρύψετε…. Γιατί αν δεν την ομολογείται δεν έχουν λόγο να σας αγαπάνε….

Ως Ομοσπονδία λυπόμαστε πρωτίστως γιατί είστε βουλευτής.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter