Σοβαρό επεισόδιο στην Αλβανία: Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο 35χρονος ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία (Video – Photo)

Σοβαρό επεισόδιο στην Αλβανία: Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο 35χρονος ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία (Video – Photo)

Νεκρός είναι σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσιφάς, ο ομογενής που άνοιξε πυρ κατά της αλβανικής αστυνομίας όταν του κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχε υψώσει. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ οι ειδικές δυνάμεις καταδίωξαν τον 35χρονο και εντοπίστηκε στην ορεινή πλευρά του χωριού Βουλιάρατη.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να παραδώσει το όπλο του και να παραδοθεί αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε αλλά άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας οι πυροβολισμοί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν και ο 35χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας ο 35χρονος έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα ενώ ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Κάποια Αλβανικά Μέσα τον σχετίζουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

https://www.facebook.com/libohovaonline/videos/501912800308874/

Ο 35χρονος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook μήνυμα στο οποίο καλεί σε αντίσταση τους Έλληνες στη νότια Αλβανία την οποία αναφέρει ως βόρεια ήπειρο σύμφωνα με το το Syri.net. Σε άλλη ανάρτηση έγραψε ότι «Ράμα και Τσίπρας κάνουν σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι ότι οι νέοι της Ηπείρου δεν θα παραμείνουν θεατές».

https://www.facebook.com/kostas.katsifas.14/posts/1773994579390767

Είναι Υποχρέωση Όλων μας 28η Οκτωβρίου Να Τιμήσουμε τους Προγόνους μας στο μνημείο πεσόντων στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ. …

Gepostet von Katsifas Konstantinos am Montag, 22. Oktober 2018

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter