Σοβαρότατη καταγγελία: Αστυνομικός απείλησε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ (Video)

Σοβαρότατη καταγγελία: Αστυνομικός απείλησε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ (Video)

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία αστυνομικός με πολιτικά εισέβαλε στην ΑΣΟΕΕ και κρατώντας όπλο στα χέρια απείλησε φοιτητές και φοιτήτριες. Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες των φοιτητών ο αστυνομικός στη συνέχεια «φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών».

«Η αστυνομία “παλεύει το οργανωμένο έγκλημα” βγάζοντας πιστόλια μέσα στις σχολές μας.

Στην ΑΣΟΕΕ μπήκε σήμερα ένας ασφαλίτης, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες φοιτητών και φοιτητριών, έβγαλε όπλο και απείλησε τους φοιτητές/-ριες. Έπειτα, φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών.

Η αστυνομία, με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης “παλεύει το οργανωμένο έγκλημα” βγάζοντας πιστόλια μέσα στις σχολές μας, ενάντια σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει.

Η πραγματική απειλή για την Δημοκρατία, είναι οι μαφιόζικες πρακτικές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια στα social media. Στο βίντεο ένα πρόσωπο το οποίο φοράει πολιτικά εμφανίζεται μέσα στο χώρο της ΑΣΟΕΕ να κρατά ένα αντικείμενο το οποίο μοιάζει με πιστόλι και να απειλεί με αυτό φοιτητές. 

Είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τον αστυνομικό με πολιτικά που καταγγέλλουν οι φοιτητές, σε κάθε περίπτωση το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛ.ΑΣ, θα πρέπει να απαντήσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter