Νικολάου σε πανικό παραδέχεται πως ΕΛΑΣ και φυλακές αγόραζαν μάσκες σε διαφορετικές τιμές (Video)

Νικολάου σε πανικό παραδέχεται πως ΕΛΑΣ και φυλακές αγόραζαν μάσκες σε διαφορετικές τιμές (Video)

Πρόδηλη είναι η αμηχανία αλλά και ο πανικός της Σοφίας Νικολάου που έρχεται αντιμέτωπη με το… πικρό ποτήρι να δώσει απαντήσεις για τις απευθείας αναθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκάλυψε το Documento την περασμένη Κυριακή. Σε αυτό το μήκος κύματος, η υποψήφια -πλέον- βουλευτής της ΝΔ παραδέχτηκε πως επί των ημερών της στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, προμηθεύτηκε μάσκες σε διαφορετικές τιμές για την ΕΛΑΣ και σε άλλες για τις φυλακές…

Το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1, επέλεξε για άλλη μία φορά -αντί απαντήσεων- τη χυδαία επίθεση κατά του Κώστα Βαξεβάνη. Ωστόσο, κληθείσα να απαντήσει επί της ουσίας, και όχι με γενικότητες τύπου: «αυτά έχουν ήδη απαντηθεί», η Σοφία Νικολάου παραδέχτηκε πως σε διαφορετικές τιμές προμηθεύτηκαν μάσκες στην Ελληνική Αστυνομία και σε άλλες στις φυλακές.

Δείτε επίσης: Χυδαία επίθεση Νικολάου κατά Βαξεβάνη και Documento μετά τις αποκαλύψεις (Video)

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για την περιβόητη εταιρεία με τα χριστουγεννιάτικα που πουλούσε μάσκες (η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πορισματική αναφορά του ΣΔΟΕ που αποκαλύπτει το Documento), η κ. Νικολάου παραδέχτηκε: «Η συγκεκριμένη εταιρεία που αναφέρετε είναι η εταιρεία η οποία έχει προμηθεύσει πρώτα την Ελληνική Αστυνομία και εν συνεχεία προμήθευσε τις φυλακές».

Δείτε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Και τότε ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Μανώλης Κοττάκης: «Πούλησε διαφορετικά;»

Σοφία Νικολάου: Ε;

Μαρία Αναστασοπούλου: Με άλλες τιμές;

Σοφία Νικολάου: Προφανώς. Προφανώς και υπήρξαν διαφορετικές τιμές. Γιατί οι τιμές άλλαζαν κάθε μέρα. Πρώτον. Και δεύτερον ήταν άλλες οι ποσότητες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 16:38:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter