Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η δίκη (Video)

Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η δίκη (Video)
Πηγή: Facebook

Όπως φαίνεται η δικαστική διαμάχη των ηθοποιών Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα, αφού η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη αναβλήθηκε, εξαιτίας κωλύματος του Μάνου Παπαγιάννη.

Υπενθυμίζεται πως το 2018 στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο» όπου ανέβαινε η παράσταση «Πετάει, πετάει» και σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ηθοποιός ο Μάνος Παπαγιάννης βιαιοπράγησε εναντίον της. Τουλάχιστον αυτά καταθέτει η ίδια, με τον Μάνο Παπαπαγιάννη να ανταπαντά με τη σειρά του με μήνυση.

Σήμερα ήταν να παρουσιαστούν ενώπιον του ακροατηρίου οι δύο ηθοποιοί.

Η Σοφία Παυλίδου εμφανίστηκε στο δικαστήριο έχοντας στο πλευρό της την Ρέα Τουτουντζή, τον Σωτήρη Καλυβάτση, την Κάτια Νικολαΐδου και την Κόνι Μεταξά, οι οποίοι θα καταθέσουν υπέρ της.

Από την άλλη πλευρά ο Μάνος Παπαγιάννης δεν παρουσιάστηκε, δηλώνοντας ασθένεια, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τις 9 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την έξοδο της από την δικαστική αίθουσα η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Ο κύριος Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το περιστατικό γυρνούσε όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter