Σοκ από τη δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη

Σοκ από τη δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη

Η «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου, που δρα ανεξέλεγκτη εδώ και χρόνια ξανακτύπησε και πάλι. Θύμα της αυτή τη φορά ένας ακόμα διαιτητής, ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, που δέχθηκε επίθεση λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες βράδυ, έξω από το σπίτι του στον Πειραιά…

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και ο ίδιος άμεσα έσπευσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά προκειμένου να δώσει κατάθεση για το πώς ακριβώς έγινε η επίθεση και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες,, αφού έφερε χτυπήματα στα χέρια του από τις κλωτσιές του δράστη που του επιτέθηκε.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ρέφερι επέστρεψε σπίτι του. Πάρκαρε το αυτοκίνητο και την ώρα που έπαιρνε από το αμάξι την τσάντα του, σταμάτησε σε κοντινή απόσταση μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με κράνη. Υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει και έτρεξε να φύγει. Ο συνεπιβάτης της μηχανής όμως τον κυνήγησε και αφού του έβαλε τρικλοποδιά τον έριξε κάτω και άρχισε να τον κλωτσάει. Ο οδηγός της μηχανής του φώναξε «φύγε, φύγε» και οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είχε οριστεί 4ος διαιτητής στο σημερινό ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, αλλά σε κατάσταση σοκ που βρίσκεται αυτό είναι αδύνατον και θα αντικατασταθεί.

Να θυμίσουμε εδώ, ότι όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα, ο Τσαμούρης βρέθηκε κατά πάσα πιθανότητα στο στόχαστρο των δραστών, επειδή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς δεν είχε υποδείξει ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Λαμίας στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ σε χέρι του Βιεϊρίνια στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο στην υπόθεση πάντως, είναι ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με σφυριά, μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα και παρέμεινε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Μόλις πριν 15 μέρες επέστρεψε στην ενεργό δράση. Ηδη έχει συλληφθεί ένα άτομο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη για τα οποία έχουν εκδοθεί ήδη εντάλματα σύλληψης.

Την υπόθεση Τσαμούρη έχει αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter