Σοκ για Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστών ο Παππάς – Χάνει τη σεζόν

Σοκ για Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστών ο Παππάς – Χάνει τη σεζόν

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Παππάς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» επί ελληνικού εδάφους, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 20η αγωνιστική της Euroleague, o Nίκος Παππάς υπέστη έναν ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό. Η απουσία του από τα παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι δεδομένη, ενώ θα χάσει σίγουρα την υπόλοιπη σεζόν.

Ο τραυματισμός του προήλθε σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που τραυματίζεται τόσο σοβαρά, καθώς είχε υποστεί ξανά ρήξη χιαστού στο δεξιό γόνατο τον Μάιο του 2015, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

«Η ατυχία… χτύπησε ξανά τον Νίκο Παππά, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και θα χειρουργηθεί τις προσεχείς ημέρες. Ευχόμαστε στον Νίκο ταχεία ανάρρωση!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στον γκαρντ του Παναθηναϊκού, μέσω των Social Media, έσπευσαν να ευχηθούν πολλοί παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης, ο Τζέιμς Γκιστ, ο- πρώην «πράσινος»- Μάικ Τζέιμς και ο Έιντριαν Πέιν. «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ. Γίνε καλά το συντομότερο δυνατόν αδερφέ!!!» έγραψε ο Καλάθης. Ο νυν παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, Μάικ Τζέιμς, έκανε ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Οι ευχές μου για τον αδελφό μου». «Απλά ένα μικρό πισωγύρισμα, για μια μεγάλη επιστροφή, φίλε. Είμαστε χτισμένοι για να τα αντέχουμε όλα και γι’ αυτό είμαστε μαχητές. Θα σε δω σύντομα» τόνισε ο Γκιστ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανάρτηση του Έιντριαν Πέιν.

Ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Παππά ευχήθηκε και η Euroleague με σχετική ανάρτησή της.

Ο Νίκος Παππάς είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς (19) της EuroLeague φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 1,2 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Basket League μέτρησε 11 πόντους σε κάθε ματς, 2,5 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter