Σοκ για ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σοκ για ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπιασε τα… άπιαστα και ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει νικητής (0-1) από την παγωμένη Τούμπα.

Ο τερματοφύλακας του ηπειρωτικού συγκροτήματος ήταν συγκλονιστικός και σε πάρα πολλές περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Τζημόπουλος στο 16 λεπτό. Η ομάδα του Ίβιτς είχε και δοκάρι ο Κλάους τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Δεν είχε λόγια να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος, στάθηκε φυσικά στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε τον έλεγχο, ευκαιρίες και φάσεις. Η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και στην δεύτερη φάση δεχτήκαμε γκολ από τον αντίπαλο. Τι να πω… δεν έχω λόγια», είπε χαρακτηριστικά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, (67 Μάτος) Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας, (86 Περέιρα) Κουλούρης (61 Αθνασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Καρανίκας, Λίλα (27 Γαρουφαλιάς – 76 Μαμπούλου) ,  Κοζορώνης, Γιάκος (86 Μπουκουβάλας), Κούτρης, Ακόστα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter