Σοκ για τον Ντουέιν Μπέικον: Σκοτώθηκε από πυροβολισμό ο αδερφός του, Ραχίμ

Σοκ για τον Ντουέιν Μπέικον: Σκοτώθηκε από πυροβολισμό ο αδερφός του, Ραχίμ

Ο Ραχίμ Μπέικον, αδερφός του Αμερικανού μπασκετμπολίστα και πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, πυροβολήθηκε θανάσιμα την περασμένη Παρασκευή στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το mechinal.com το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Λέικλαντ της Φλόριντα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (28/7) κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργάνωσε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στις 01:40 τα ξημερώματα, ο ιδιοκτήτης της αίθουσα που έγινε το πάρτι άναψε τα φώτα για να τελειώσει το event λόγω των περιορισμών που ισχύουν στη πόλη. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους αρνήθηκαν να αποχωρήσουν κι έτσι ξεκίνησε άγριος καυγάς.

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λέικλαντ, Στέφανι Κερ τόνισε πως μετά από την ταυτοποίηση που έγινε, δράστης της δολοφονίας φέρεται οτι είναι μια γυναίκα η Τζαμίλα Τζόνσον και ότι ο πυροβολισμός, πραγματοποιήθηκε στις 01:51, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκεί όπου κατέληξε.

Ο Ραχίμ Μπέικον, γνωστός κι ως “350Heem”, ήταν δημοφιλής ράπερ στη Φλόριντα με χιλιάδες ακόλουθους στις πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης και στο YouTube.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter