Σοκ: Μάτι μπασκετμπολίστα πετάχτηκε έξω στον αγώνα

Σοκ: Μάτι μπασκετμπολίστα πετάχτηκε έξω στον αγώνα

Τη σοκαριστική στιγμή που πετάχτηκε κυριολεκτικά το μάτι του έξω κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ, περιέγραψε ο άτυχος Akil Mitchell.

Ο Akil Mitchell που παίζει με τους Μπρέικερς της Νέας Ζηλανδίας βρισκόταν στην πόλη Ώκλαντ για το Κύπελο Αυστραλίας, όταν συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του BBC, σε μια φάση του αγώνα, ένας αντίπαλος έβαλε κατά λάθος το δάχτυλό του στο μάτι του Mitchell με αποτέλεσμα το μάτι του τελευταίου να πεταχτεί κυριολεκτικά έξω.

«Με την παλάμη του χεριού μου ένιωθα το μάτι μου να ακουμπά στο ζυγωματικό μου», δήλωσε ο Mitchell σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας.

«Θυμάμαι που σκεφτόμουν ότι έγινε κάτι πολύ κακό αλλά για την ακρίβεια ένιωσα ότι κάτι δεν είναι στη θέση του και φρίκαρα», συνέχισε.

Οι παίκτες όπως και ο κόσμος που βρίσκονταν στο στάδιο πανικοβλήθηκαν αρχικά ενώ υπήρχαν φόβοι πως θα έχανε την όρασή του.

Τελικά, ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο, οι νοσοκόμοι του έδωσαν ένα παυσίπονο και μερικές σταγόνες για το μάτι.

«Ένιωσα πως το μάτι μου ξαναγλύστρισε στη θέση του. Και αυτό ήταν άκρως περίεργο και παράξενο συναίσθημα».

Στη συνέχεια βέβαια καθησύχασε τους φίλους και τους οπαδούς αφού με tweet τους ενημέρωσε πως είναι στο σπίτι, βλέπει καλά και θα ακολουθήσουν και άλλες ιατρικές εξετάσεις. 

Πηγή: Το Κουτί της Πανδώρας 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter