Σοκ με την αυτοκτονία του CEO της Bed Bath and Beyond – Έπεσε από ουρανοξύστη

Σοκ με την αυτοκτονία του CEO της Bed Bath and Beyond – Έπεσε από ουρανοξύστη

Σοκ έχει προκαλέσει στους επιχειρηματικούς κύκλους των ΗΠΑ ο θάνατος του οικονομικού διευθυντή της Bed Bath & Beyond, Γκουστάβο Αρνάλ, ο οποίος έπεσε από τον ουρανοξύστη Tribeca της Νέας Υόρκης -γνωστός ως πύργος «Jenga»- το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιατροδικαστικού γραφείου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, όπως έγνε γνωστό την Παρασκευή, μετά από κλήση, η αστυνομία βρήκε έναν 52χρονο νεκρό κοντά στο κτίριο, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πτώση. Η αστυνομία αναγνώρισε τον άνδρα ως τον Αρνάλ. Η Bed Bath & Beyond επιβεβαίωσε τον θάνατό του Αρνάλσε μια δήλωση την Κυριακή, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Η αυτοκτονία του Αρνάλ έρχεται μετά από μήνυση σε βάρος του Αρνάλ και της εταιρείας στις 23 Αυγούστου με κατηγορίες ότι «διόγκωσε τεχνητά την τιμή της μετοχής του προβληματικού γίγαντα οικιακών ειδών». Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τότε ότι βρισκόταν «στα πρώτα στάδια αξιολόγησης της καταγγελίας, αλλά με βάση τις τρέχουσες γνώσεις πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι» σύμφωνα με το Reuters.

Έκτοτε η εταιρία του Αρνάλ ανακοίνωσε ότι κλείνει καταστήματα και απολύει εργαζομένους εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρνάλ, είχε διαγράψει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως διευθυντής της Avon. Η μεταγραφή του στην Bed Bath and Beyond  ήρθε εν μέσω πανδημίας, ενώ συνοδευτηκε από έναν δυσθεώρητο μισθό και μετοχές που αντιστοιχούσαν σε μία περιουσία ύψους δεκάδων εκατομμυρίων.

Πηγή: New York Post, BBC

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter