Σοκ στη Μυτιλήνη: Ανήλικοι ξεκοίλιασαν μικρό γατάκι (Photos)

Σοκ στη Μυτιλήνη: Ανήλικοι ξεκοίλιασαν μικρό γατάκι (Photos)

Συγκλονίζει ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος ενός αδέσποτου ζώου που σημειώθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη. Ένα περιστατικό που κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς να λυγίζουν, αν αναλογιστεί κανείς πως δράστες είναι ανήλικα παιδιά.

Τρεις ανήλικοι ξεκοίλιασαν ένα μωρό γατάκι για να δουν αν… έχει μωρά.

Το περιστατικό έφερε στο φως η φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός» Μυτιλήνης. Όλα ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν τρεις ανήλικοι, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, και σύμφωνα με μαρτυρία, είπαν μεταξύ τους: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά».

Αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και είχαν κάνει ήδη πράξη όσα έλεγαν πριν. Οι τρεις ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα εντόσθιά να είναι εμφανή και το μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. 

Το γατάκι έδωσε μεγάλη μάχη και άντεξε την επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε γράφοντας τον τραγικό επίλογο της ιστορίας…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter