Σοκ στην Αυστραλία από τον ομαδικό βιασμό ανήλικων κοριτσιών σε πάρκο

Σοκ στην Αυστραλία από τον ομαδικό βιασμό ανήλικων κοριτσιών σε πάρκο

Μια τρομακτική υπόθεση ομαδικού βιασμού δύο 15χρονων κοριτσιών συγκλονίζει την Αυστραλία, με τους συλληφθέντες να είναι αντιμέτωποι με σοβαρότατες κατηγορίες.

Τα δύο κορίτσια έπεσαν θύματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης τον Δεκέμβριο σε πάρκο του Μπρισμπέιν. Η μια εκ των δύο γνώριζε έναν από τους δράστες μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής. Ο νεαρός την έπεισε να συναντηθούν και η φίλη της τη συνόδευσε.

Ο 20χρονος τις παρέλαβε από σταθμό τρένου προτού τις οδηγήσει σε ένα πάρκο, όπου τους περίμεναν κι άλλοι φίλοι του, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Περίπου δέκα άτομα, υπό την απειλή ενός σπασμένου μπουκαλιού βίασαν βάναυσα τις δύο ανήλικες, ενώ την ίδια ώρα τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο.

Το ένα από τα δύο κορίτσια φέρεται να τους είπε «δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό» για να λάβει την απάντηση «συγγνώμη αλλά θα πονέσετε».

Οι δύο 15χρονες κατήγγειλαν τον ομαδικό βιασμό και σήμερα τέσσερις από τους δέκα δράστες παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με 40 κατηγορίες ο καθένας. Δεκαέξι κατηγορίες για βιασμό, εννέα για επίθεση με πρόθεση διάπραξης βιασμού, εννέα για άσεμνη μεταχείριση ανηλίκων και δύο για λήψη άσεμνων φωτογραφιών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η αρχηγός της αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Καταρίνα Κάρολ έκανε λόγο για έναν «απολύτως φριχτό βιασμό». «Ήταν απολύτως φρικτό. Σκέφτομαι τι συνέβη στα δύο ανήλικα κορίτσια, με μεγάλο αριθμό ανδρών, οι οποίοι διέπραξαν εξαιρετικά βαριά αδικήματα. Θα βρούμε και τους υπόλοιπους δράστες, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, αλλά οι ανήλικες θα πρέπει να ζήσουν όλη τους την ζωή, έχοντας βιώσει αυτή την τόσο τραγική εμπειρία» είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter