Σοκ στην Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα έξω από παιδικό σταθμό!

Σοκ στην Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα έξω από παιδικό σταθμό!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στην Καλαμάτα, όταν 75χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του έξω από έναν παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί ο 75χρονος τύλιξε μία καραμπίνα σε μία κουβέρτα από το σπίτι του, που βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον Παιδικό Σταθμό και πήγε έξω ακριβώς, όπου και αυτοκτόνησε.

Η δασκάλα του Παιδικού Σταθμού ήταν αυτήκοος μάρτυρας στο περιστατικό και ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τον αυτόχειρα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της τα παιδιά ήταν μέσα στον Παιδικό Σταθμό και έκαναν πρόβες για την καλοκαιρινή τους γιορτή όταν ακούστηκαν απ’ έξω δύο δυνατοί κρότοι.

Η ίδια αναρωτώμενη τι είχε συμβεί και προκαλέσει αυτό το θόρυβο κινήθηκε προς το αυτοκίνητό της και εκεί κάνοντας έναν έλεγχο περιμετικά του αυτοκινήτου της αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 75χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί στο στήθος. Μάλιστα, η σφαίρα είχε καρφωθεί στο λάστιχο του αυτοκινήτου της δασκάλας, καθώς ήταν λίγα εκατοστά δίπλα στον 75χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η ομάδα Δίας και η ομάδα Ανάκρισης της Αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με το messinialive.gr, ο 75χρονος Κ.Χ. με καταγωγή από το Αριοχώρι ήταν συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος ως φύλακας στο παλιό νοσοκομείο Καλαμάτας και ήταν γνωστός στην περιοχή, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να φύγει από τη ζωή και η οικογένειά του είχε θορυβηθεί.

Πηγή: messinialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter