Σοκ στη Γαλλία με ειδεχθή δολοφονία εφοριακού κατά τη διάρκεια ελέγχου

Σοκ στη Γαλλία με ειδεχθή δολοφονία εφοριακού κατά τη διάρκεια ελέγχου
Πηγή: Twitter

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ή είδηση ότι αντικέρ στην πόλη Αράς σκότωσε επιθεωρητή της εφορίας όταν πήγε στο σπίτι του για έλεγχο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών αρχών.

Ο εισαγγελέας της πόλης, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δύο ελεγκτές της εφορίας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έφτασαν στο σπίτι του δράστη χθες για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους λογαριασμούς της εταιρείας του, ένα κατάστημα πώλησης αντικών και μεταχειρισμένων ειδών. Εκεί ο έμπορος τους έδεσε υπό την απειλή όπλου προτού σκοτώσει τον άντρα με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο 43χρονος εφοριακός βρέθηκε νεκρός και δεμένος, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στον θώρακα. Η συνάδελφός του, μια 39χρονη γυναίκα, βρέθηκε δεμένη σε μια καρέκλα και ελευθερώθηκε από την αστυνομία.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, καθώς τα θύματα είχαν κλείσει ραντεβού με τον ύποπτο, άρα ο ίδιος ήξερε ότι θα τους συναντούσε και βρήκαμε επίσης ιμάντες σύσφιξης στο σημείο», είπε ο εισαγγελέας.

Πρόσθεσε ότι φορολογική έρευνα εις βάρους του αντικέρ είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με αυτή.

Πηγή: AFP, Reuters

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter