Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έσφαξε την 79χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους (Photos)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έσφαξε την 79χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους (Photos)

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε με θύμα μία 79χρονη και δράστη τον 50χρονο γιο της. Πρόκειται για τη δεύτερη μητροκτονία μέσα σε λίγες ώρες καθώς ένας 42χρονος σκότωσε την 67χρονη μητέρα του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μέσα στο σπίτι τους που έμεναν μαζί και τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο άλλος γιος, ηλικίας 53 ετών, μετά από πέντε ημέρες σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με το GRtimes.gr, έφερε βαθύ τραύμα στον λαιμό, πιθανότατα από μαχαίρι.

Αργότερα, ο 50χρονος παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε. Έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη, από τον άλλον της γιο 53 ετών. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter