Σοκ στη Χαλκίδα: Συμμορία ανηλίκων λήστεψε μαθητές μέσα σε σχολείο

Σοκ στη Χαλκίδα: Συμμορία ανηλίκων λήστεψε μαθητές μέσα σε σχολείο

Την ανησυχία γονέων και μαθητών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας της Χαλκίδας προκαλεί η είδηση για ληστεία σε βάρος μαθητών μέσα σε σχολικό συγκρότημα, καθώς το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ δύο ανήλικοι φερόμενοι ως οι δράστες για την διάπραξη της ληστείας κατά συναυτουργία.

Όπως μεταδίδει το eviathema.gr, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι φερόμενοι ως δράστες, πλησίασαν δύο ανήλικα παιδιά μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Χαλκίδας και με την απειλή ότι θα τα χτυπήσει πήρε από έναν από τους δύο μαθητές που ήταν μέσα στο προαύλιο, το κινητό του τηλέφωνο και ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα ενώ στη συνέχεια, μαζί με τους δύο ακόμη συνεργούς του, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που έκανε την προανάκριση συμπεριέλαβε στη δικογραφία που σχηματίσθηκε κι έναν δράστη ο οποίος είναι ενήλικος ως συνεργός των δύο ανηλίκων ο οποίος και τακτοποιήθηκε. Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα ενός από τους δύο ανήλικους για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι δύο συλληφθέντες ανήλικοι που συνελήφθησαν για τη ληστεία οδηγήθηκαν την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter