Σοκ στην Κέρκυρα: 21χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από υπαλλήλο ξενοδοχείου

Σοκ στην Κέρκυρα: 21χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από υπαλλήλο ξενοδοχείου

Έναν 23χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα κατήγγειλε για βιασμό μια 21χρονη τουρίστρια που βρίσκεται στο νησί για διακοπές. Ήδη οι αρχές αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη του καταγγελλόμενου βιασμού ενώ διερευνούν όσα κατήγγειλε η 21χρονη.

Η κοπέλα περιέγραψε τα όσα έζησε και ανέφερε πως επρόκειτο για έναν από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την παρέα της. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να ρίξει φως στα όσα έγιναν.

Ο 23χρονος εργάζεται ως υπάλληλος του ξενοδοχείου στην Βόρεια Κέρκυρα, όπου διαμένει η 21χρονη με τις φίλες της. Όπως είπε, οι δύο νέοι μιλούσαν μέσω εφαρμογής των social media.

Ο υπάλληλος της πρότεινε να την συναντήσει εκτός ξενοδοχείου. Όπως υποστήριξε η κοπέλα, η συνάντηση έγινε και ο 23χρονος την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό.

Εκεί, όπως κατήγγειλε, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Εκείνη τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε. Μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter