Σοκ στην Ομόνοια: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει και να πετάξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου 48χρονη

Σοκ στην Ομόνοια: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει και να πετάξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου 48χρονη

Για απόπειρα βιασμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας και βία κατά υπαλλήλου κατηγορείται ένας 51χρονος, για περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και την ιστοσελίδα lawandorder, ο 51χρονος φέρεται να ήταν με κατεβασμένο το παντελόνι και να κρατούσε από τα γόνατα μια ημίγυμνη γυναίκα, απειλώντας να την πετάξει από μπαλκόνι 4ου ορόφου ξενοδοχείου στην οδό Σωκράτους.

Αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στο δωμάτιο και να ακινητοποιήσουν τον άνδρα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα κατήγγειλε πως γνώριζε τον άνδρα και τον είχε επισκεφθεί για να πιουν καφέ, ωστόσο εκείνος έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει. Όταν η 48χρονη πήγε προς το παράθυρο για να καλέσει σε βοήθεια, αυτός την έγδυσε και σπρώχνοντάς την προς το παράθυρο, της φώναζε πως θα την πετάξει στο κενό.

Ο δράστης είχε ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 51χρονο Σύριο που διαμένει στο ξενοδοχείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter