Σοκ στην Τουρκία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου καλλιτέχνη του δρόμου επειδή… δεν έπαιξε τραγούδι που του ζητήθηκε

Σοκ στην Τουρκία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου καλλιτέχνη του δρόμου επειδή… δεν έπαιξε τραγούδι που του ζητήθηκε
Πηγή: Twitter

Σοκ επικρατεί στην Τουρκία στην είδηση ότι ο κούρδος καλλιτέχνης του δρόμου Τζιχάν Αϊμάζ μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Κωνσταντινούπολη από ένα άτομο επειδή «δεν έπαιξε το τραγούδι που του ζήτησε», ενώ τραγουδούσε με το όργανό του στην προβλήτα της Χαλκηδόνας.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 19:00 στην προβλήτα της Χαλκηδόνας. Ο δράστης Μεχμέτ Τζαϊμάζ, ζήτησε ένα τραγούδι από τον μουσικό, ο οποίος δεν το γνώριζε. Όταν ο μουσικός δεν τραγούδησε το τραγούδι, ο δράστης άρχισε να φωνάζει στους ανθρώπους γύρω του επιμένοντας «πέταξα χρήματα, τραγούδα το τραγούδι μου».

Όταν ο Τζιχάν αντέδρασε σε αυτό, η διαφωνία μεταξύ τους μετατράπηκε σε καβγά. Το άτομο μαχαίρωσε τον Τζιχάν με ένα μαχαίρι που είχε μαζί του. Ο μουσικός έπεσε στη θάλασσα από τα χτυπήματα του μαχαιριού. Πολίτες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία μουσικό που τον έβγαλαν από τη θάλασσα , ωστόσο όταν ο Τζιχάν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Ο 30χρονος δράστης έπεσε κι εκείνος στη θάλασσα, αλλά λίγο μετά συνελήφθη από άνδρες του λιμενικού.

Σημειώνεται πως ο Τζιχάν Αϊμάζ ήταν από το Καρς και εργαζόταν ως μουσικός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης εδώ και δύο χρόνια.

Πηγή: AFP, Anadolu

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter