Σοκ στο Αίγιο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας – Ούρλιαζε για να ξεφύγει (Video)

Σοκ στο Αίγιο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας – Ούρλιαζε για να ξεφύγει (Video)

Συγκλονίζει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και συγκεκριμένα στο ύψος των διοδίων στο Αίγιο, όταν τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να αρπάξουν μία γυναίκα και να την βάλουν με τη βία μέσα σε αυτοκίνητο.

Στο βίντεο ντοκούμεντο φαίνεται η γυναίκα να προσπαθεί να αντισταθεί, με τους άνδρες να προσπαθούν να την βάλουν μέσα στο αμάξι. Ο ένας άνδρας την τραβά από τα χέρια, ο δεύτερος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή, ενώ εκείνη βρίσκεται στο έδαφος και ουρλιάζει.

Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας, ενώ εκείνοι επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και μπάρες των διοδίων. Αναφορές κάνουν λόγο ότι το περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να αναλύει το βίντεο καρέ – καρέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter