Σοκ στο Μεξικό: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε συμπλοκές χούλιγκαν

Σοκ στο Μεξικό: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε συμπλοκές χούλιγκαν

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ στο Μεξικό για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κουερετάρο με την Άτλας, που διακόπηκε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου λόγω γενικευμένων επεισοδίων των οπαδών των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με τους Μεξικάνικο Τύπο, από τα επεισόδια υπάρχουν 17 νεκροί, κάτι που μέχρι στιγμής πάντως δεν επιβεβαιώνεται από κάποια επίσημη Αρχή. Η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 30.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι που επικαλούνται ως πηγή την Άτλας τονίζουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός (του οποίου η φωτογραφία έχει διαρρεύσει), οι περισσότεροι αναφέρουν πως είναι τουλάχιστον 17, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα για πάνω από 20.

Οι τοπικές Αρχές εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη νεκρού μένοντας στην αρχική ενημέρωση για 22 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαρή κατάσταση. Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι τονίζουν πως η άρνηση πηγάζει από ότι εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν νεκροί εντός ή στους γύρω χώρους του γηπέδου τότε υπάρχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες τόσο για τη διοίκηση της γηπεδούχου Κουερετάρο όσο και για την διοργανώτρια Μεξικάνικη Λίγκα.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότεροι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αναζητούνται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αφού δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φίλοι της Άτλας ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από εκκλήσεις συγγενών για πληροφορίες. Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα εννιά ανδρών που έχουν μεταφερθεί ως τραυματίες.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από τα επεισόδια πιθανότατα οι τραυματίες είναι πολύ περισσότεροι από 22.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως ο αριθμός των τραυματιών είναι τουλάχιστον 22 άτομα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το πρωτάθλημα διακόπτεται.

 

Ακολουθούν βίντεο με σκληρές εικόνες:

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter