Σοκ στο Μουντιάλ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ ενώ κάλυπτε το Ολλανδία – Αργεντινή

Σοκ στο Μουντιάλ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ ενώ κάλυπτε το Ολλανδία – Αργεντινή

Ο αμερικανός δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κάλυπτε τον προημιτελικό αγώνα του Μουντιάλ μεταξύ Ολλανδίας και Αργεντινής, όπως έγινε γνωστό αρχικά από την οικογένειά του και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Ο 48χρονος δημοσιογράφος, με θητεία στο CBS Sports και το Sports Illustrated, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο «Lusail Stadium» του Κατάρ. Ύστερα από προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν «έφυγε» στο γήπεδο ή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ ΗΠΑ και Ουαλίας είχε τεθεί υπό κράτηση για περίπου μισή ώρα επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η αμερικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει συντετριμμένη για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter