Σοκ στο Μπαχρέιν: Την δολοφόνησαν μπροστά στο 6χρόνο παιδί της

Σοκ στο Μπαχρέιν: Την δολοφόνησαν μπροστά στο 6χρόνο παιδί της

Η νέα γυναίκα δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου και η φωτογραφία της, που κάνει τον γύρο του κόσμου σοκάρει. Όπως και το γεγονός, ότι μάρτυρας ήταν το 6χρονο αγοράκι της.

Η 28χρονη δημοσιογράφος εκτελέστηκε ενώ βρίσκονταν με τον γιο της στο αυτοκίνητο στη μέση δρόμου στο Μπαχρέιν. Η  Eman Salehi εργαζόταν ως αθλητική δημοσιογράφος για τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό του Μπαχρέιν.

Κανείς δεν ξέρει τα κίνητρα του δράστη.

Η άτυχη γυναίκα είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στην πόλη Riffa και ένας άντρας την εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ακτιβιστές υποστηρίζουν πως τη σκότωσε μέλος της βασιλικής οικογένειας που υπηρετεί στον στρατό.

Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται να προστεθούν στην παρατεταμένη αναταραχή που επικρατεί στα ανοιχτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας. “Αν πεις ότι αφορά τον στρατό, αφορά τον βασιλιά”, σημείωσε ο Said Yousif Almuhafdah. “Κανείς δεν θέλει να το αναφέρει αυτό”. Το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν εξέδωσε μόνο μια λακωνική ανακοίνωση για τη δολοφονία.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Μπαχρέιν έκανε λόγο για έναν 34χρονο άντρα που παραπέμφθηκε στην αρμόδια δικαστική αρχή για να συνεχιστούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Μια εφημερίδα περιέγραψε τον δράστη ως αξιωματικό στις Ένοπλες Δυνάμεις του Μπαχρέιν.

Ακτιβιστές του εξωτερικού προσδιόρισαν τον δολοφόνο ως μέλος της οικογένειας Al Khalifa επικαλούμενοι πληροφορίες από ντόπιους. “Το ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι αξιωματικός του στρατού και μέλος της βασιλικής οικογένειας δοκιμάζει τη δέσμευση της χώρας στη δικαιοσύνη και τη λογοδοσία”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter