Σοκ στο ΝΒΑ από την ασθένεια του ΛεΒερτ

Σοκ στο ΝΒΑ από την ασθένεια του ΛεΒερτ

Η είδηση που ήρθε από το NBA τα ξημερώματα είναι σοκαριστική: ο Κάρις ΛεΒερτ έχει όγκο στο αριστερό νεφρό και ξεκινάει άμεσα θεραπεία, που φυσικά θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο εξαιρετικός μπασκετμπολίστας ήταν ανάμεσα στους παίκτες που άλλαξαν ομάδα τις τελευταίες μέρες, στα πλαίσια των μεταγραφών που έστειλαν τον Τζέιμς Χάρντεν στο Μπρούκλιν. Ο ΛεΒερτ άνηκε στους Νετς, αλλά δόθηκε στους Iντιάνα Πέισερς, οι οποίοι ανακάλυψαν το πρόβλημα στη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπέβαλαν τον παίκτη πριν ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο Κάρις ΛεΒερτ, που είναι μόλις 26 ετών, ευχαρίστησε τη νέα του ομάδα για την υποστήριξη και την καθοδήγηση: “Είμαι ευγνώμων για την ενδελεχή εξέταση στην οποία με υπέβαλαν οι Πέισερς και ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε.

Ο αθλητής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τις επόμενες μέρες για τον τρόπο αντιμετώπισης του όγκου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς ως μικρός σε μέγεθος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter