Εκτός ψυγείου σορός άνδρα στο ΠΓΝΑ – Σε σήψη το σώμα του

Εκτός ψυγείου σορός άνδρα στο ΠΓΝΑ – Σε σήψη το σώμα του

Κατειλημμένοι είναι από σορούς νεκρών οι ψυκτικοί θάλαμοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα το πτώμα ενός συμπολίτης μας να είναι εδώ και μέρες εκτός ψυγείου!

Το γεγονός αυτό μας το επιβεβαίωσε οικογενειακό πρόσωπο του νεκρού συμπολίτη μας σημειώνοντας ότι πρόκειται για απαράδεκτο συμβάν, καθώς το σώμα του νεκρού βρίσκεται εκτός ψυγείου από το Σάββατο 31 Ιουλίου 202, ημέρα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ έξω επικρατούν θερμοκρασίες υψηλότατες θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα κόρη του, το σώμα του νεκρού πατέρα της βρίσκεται σε σήψη και το τραγικό είναι πως άλλα 4 πτώματα βρίσκονται εκτός ψυγείων! Ως απόρροια όλων αυτών και εξαιτίας της οσμής που έχει το σώμα του νεκρού ανθρώπου οι συγγενείς δεν θα αποχαιρετήσουν τον θανόντα ως είθισται αφού θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ειδικό φέρετρο, σφραγισμένο με σιλικόνη όπως μας ανέφερε η ίδια.

Η οικογένεια του θανόντος ήδη έχει προβεί σε νομικές διαδικασίες για την αμέλεια και την ανευθυνότητα των αρμόδιων εκεί στο νεκροτομείο.

Όπως είναι λογικό η οικογένεια του νεκρού άνδρα είναι εξοργισμένη με όλα όσα έχουν συμβεί αναφορικά με την αδιαφορία που επέδειξαν απέναντι στον νεκρό πατέρα τους. Μεταξύ των άλλων μας ανέφεραν πως θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου να δώσουν την δέουσα σημασία στο συμβάν και να τους ενημερώσουν έγκαιρα για την κατάσταση ώστε να μεριμνήσουν οι ίδιοι για το σώμα του πατέρα τους.

Η μακάβρια αυτή είδηση έρχεται να υπενθυμίσει στο ΠΓΝΑ και τους ανθρώπους του, τα αυτονόητα… Η αξιοπρέπεια χρειάζεται να είναι δεδομένη και στο θάνατο, όχι μόνο στη ζωή.

Πηγή: E-evros.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter