Σοκ στον Βόλο: Περιέλουσε με οινόπνευμα την πρώην σύζυγό του και απείλησε ότι θα την κάψει

Σοκ στον Βόλο: Περιέλουσε με οινόπνευμα την πρώην σύζυγό του και απείλησε ότι θα την κάψει

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο.  «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και επάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει», περιέγραψε στο δικαστήριο μια 35χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το gegonotanews, το ζευγάρι έχει βρεθεί συχνά στο αυτόφωρο με τις καταγγελίες να είναι επαναλαμβανόμενες. Προχθές σημειώθηκε ακόμη μία, με την 35χρονη να καταγγέλλει πως ο συνομήλικος πρωην σύντροφός της, την χτύπησε και την εξύβρισε μπροστά στο 6,5χρονών παιδί τους.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά , παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία . Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», είπε στους δικαστές.

Ο πρώην σύντροφός της, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα γιατί θέλει να τον κλείσει φυλακή. Ο ίδιος υποστήριξε πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε πως «μπούκαρε» στο σπίτι της, υποστηρίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες μένει σε αυτό… παρότι γνωρίζει πως η 35χρονη διατηρεί άλλη σχέση.

Ο 35χρονος καταδικάστηκε σε 11 μήνες μήνες φυλάκιση με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Βόλος: Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση για την αγνοούμενη Μαριάννα Κοντούλη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter