Σοκάρει η 85χρονη που διαρρήκτες της έκαψαν το σώμα – Τι λέει για όσα έζησε (Video)

Σοκάρει η 85χρονη που διαρρήκτες της έκαψαν το σώμα – Τι λέει για όσα έζησε (Video)

Η Δέσποινα Σκούρτη, 85 ετών, αφού έπεσε θύμα διάρρηξης ξυλοκοπήθηκε στο διαμέρισμά της από τρεις αγνώστους άντρες.

Οι κακοποιοί, αφού έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι της στην Κυψέλη και στη συνέχεια της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στο κορμί της.

Όπως λέει η ίδια: «Κατά τις 4:30 άκουσα θόρυβο. Καθόμουν καθιστή στο κρεβάτι ρώτησα ποιος είναι και είδα έναν πανύψηλο χωρίς γάντια με κουκούλα και μαντήλι. Μόνο τα μάτια του έβλεπα μου λέει λεφτά του λέω δεν έχω. Όταν του είπα δεν έχεις γονείς μάνα παιδιά, μου έχωσε μια μπουνιά και μου έσπασε τη μύτη! Αυτός με έδερνε ο άλλος κατέβαζε πράγματα και ο τρίτος τα έψαχνε«, τονίζει ακόμη.

Και συνεχίζει: «Έβαλαν το σίδερο πάνω από τα ρούχα μου. Δεν θυμάμαι να με έγδυσαν. Μόλις ένιωσα ότι κάηκα έβαλα μια φωνή και εκεί το μου το πάτησε τόσο δυνατά που φυσικά εγώ σπαρτάραγα. Νόμιζα ότι θα πέθαινα! Μου πίεζαν το σαγόνι πάνω και τη μύτη εγώ σπαρτάραγα. Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι θα πέθαινα».

Η άτυχη ηλικιωμένη περιγράφει ακόμη το πώς ελευθερώθηκε: «Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα. Είδα φόβο, είδα ότι δεν θα υπάρχω πια, είδα ότι χάθηκα. Όμως κάτι μέσα μου, μου λέγε ότι μπορεί να σωθώ. Σύρθηκα όλο το διάδρομο μέχρι την πόρτα φώναζα βοήθεια αλλά δεν άκουγε κανένας. Σύρθηκα μέχρι έξω.

Άνοιγε το μαγαζάκι της η κοπέλα απέναντι. Φώναξα μου βοήθεια. Με είδε και τράβαγε τα μαλλιά της. Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα τους θυμάμαι παρά πολύ. Την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο ήμουν στο κρεβάτι και όταν έκλεινα τα μάτια μου φώναζα. Όποιον έβλεπα φώναζα. Ερχόντουσαν οι αστυνομικοί και τους έλεγα πηγαίνετε πιο πέρα να μην σας βλέπω».

Η 85χρονη διακομίσθηκε στο ΚΑΤ απ´ όπου πήρε σήμερα εξιτήριο.

Το χρονικό της επίθεσης

Οι ληστές από την σπείρα με το σίδερο έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια άρχισαν να τη βασανίζουν. Με χτυπήματα στο πρόσωπο της έσπασαν τα δόντια και τα ζυγωματικά.

Το βασανιστήριο της γυναίκας δεν τελείωσε εκεί. Παρά το γεγονός ότι τους εκλιπαρούσε για οίκτο και προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι είχε μόλις 20 ευρώ και πως τα χρήματα από τη σύνταξη τα φυλάει η κόρη της εκείνοι συνέχισαν.

Έβαλαν στην πρίζα το ηλεκτρικό σίδερο και της προκάλεσαν εγκαύματα στο στήθος και τον ώμο.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να αρπάξουν άφησαν τη γυναίκα δεμένη και αβοήθητη λέγοντάς της μάλιστα χαιρέκακα πριν φύγουν «σε δύο ώρες θα πεθάνεις».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter