Σοκάρει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς: Μετά το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου ένιωθα τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη

Σοκάρει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς: Μετά το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου ένιωθα τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη

«Τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη» έτσι ένιωθε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή της με τον Πρίγκιπα Άντριου στα 17 της.

Μιλώντας στην στην εκπομπή Panorama του BBC, περιέγραψε λεπτομερώς την πρώτη φορά που ήρθε σε ερωτική επαφή με το Δούκα του Γιορκ αλλά και πώς  κατέληξε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια αφηγήθηκε πώς έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, έπειτα από προτροπή της Γκισλέιν Μάξγουελ, της γυναίκας που φέρεται να «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν και των φίλων του. Τα γεγονότα που περιέγραψε εκτυλίχθηκαν το 2001, όταν η ίδια επισκέφθηκε το Λονδίνο με τον Τζέφρι Έπσταιν και την Μάξγουελ, και πήγε για χορό με τον πρίγκιπα σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου την «έλουσε» με τον ιδρώτα του.

«Χόρευε χειρότερα από οποιονδήποτε άλλον έχω δει ποτέ... ο ιδρώτας του έπεφτε σαν βροχή πάνω μου. Είχα αηδιάσει, όμως ήξερα ότι έπρεπε να μην τον δυσαρεστήσω, επειδή ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είχαν προσδοκίες από εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Φεύγοντας από το κλαμπ «Τραμπ», η Γκισλέιν είπε στην ανήλικη κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο ότι έπρεπε να κάνει με τον Άντριου ό,τι κάνει και με τον Έπσταϊν: «Αυτό μου προκάλεσε ναυτία. Δεν το περίμενα από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που ο κόσμος θαυμάζει και αγαπά».

Περιγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια είπε: «Υπήρχε ένα μπάνιο και ξεκίνησε από εκεί. Έπειτα πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν κράτησε πολύ η όλη διαδικασία. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν σκληρός μαζί μου ή τίποτα τέτοιο. Όταν σηκώθηκε, είπε ευχαριστώ και βγήκε έξω. Εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και αισθανόμουν τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη. Μόλις με είχε κακοποιήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Όπως επισήμανε, την επόμενη μέρα η Μάξγουελ της είπε ότι ο φίλος της, πρίγκιπας Άντριου, είχε μείνει «πολύ ευχαριστημένος» από την ίδια. Όπως υποστηρίζει η 37χρονη, η συνεύρεση με τον Δούκα του Γιορκ επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανοησίες» και «γελοιότητες» τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κάποιοι για να διαψεύσουν τις καταγγελίες της.

Πάντως ο πρίγκιπας Άντριου από την πλευρά του στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Newsnight, υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε ένα ιατρικό πρόβλημα εκείνη την περίοδο που εμπόδιζε την εφίδρωσή του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter