Σοκάρει η δήλωση του διευθυντή των τριών 15χρονων: «Τα παιδιά δεν αναγνωρίζονται»

Σοκάρει η δήλωση του διευθυντή των τριών 15χρονων: «Τα παιδιά δεν αναγνωρίζονται»

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κυπαρισσία από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν σήμερα το πρωί οι τρεις 15χρονοι μαθητές στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγάκι.

Πρόκειται για τους Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι οι οποίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Ωστόσο, σήμερα αποφάσισαν να κάνουν «κοπάνα» από το σχολείο. Ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν για μία βόλτα.

Καθώς πορευόντουσαν στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική όπου και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών.

Οι δύο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ έχασαν τη ζωή τους ακαριαία και ο τρίτος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο του Ρίο όπου και εξέπνευσε λίγο μετά τις 17:00 σήμερα το απόγευμα. 

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος στο οποίο φοιτούσαν τα παιδιά μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και σοκάρει με τα λεγόμενά του.

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα».

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr oι τρεις νεαροί ήταν ποδοσφαιριστές στην ακαδημία του ΑΟ Κυπαρισσία, με την ομάδα να τους αποχαιρετάει μέσω Facebook.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση. 

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. 




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter