Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης που βίασε, με συνεργό, ο ένας εκ των δολοφόνων της Τοπαλούδη

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης που βίασε, με συνεργό, ο ένας εκ των δολοφόνων της Τοπαλούδη

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης κοπέλας που χτύπησε και βίασε ο ένας εκ των δύο δολοφόνων, αλβανικής καταγωγής, της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα μόλις 24ωρα μετά το φρικτό εκείνο έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό μετά την σύλληψη ενός 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α… (19χρονος) μαζί με τον Γ… (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο “Ενυδρείο” ο Α… (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», αναφέρει στην κατάθεσή της, όπως μετέδωσε το δελτίο του Ant1.

Η νέα αυτή εξέλιξη ήρθε στο προσκήνιο όταν η αστυνομία της Ρόδου ανακοίνωσε τη σύλληψη του 23χρονου Ρομά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter