Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο στο Αίγιο: Είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι και το έβαλε στα πόδια

Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο στο Αίγιο: Είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι και το έβαλε στα πόδια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από το φοβερό τροχαίο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών βρέφος.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 28χρονος οδηγός ενός BMW άγνωστο για ποιους λόγους έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου εκινείτο η 67χρονη γιαγιά, κρατώντας το δύο μηνών βρέφος. Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο , χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. 

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε: «Μόλις είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα

Μάλιστα ο οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα!

Τελικά ο οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter