Σοκάρει κατάθεση γιατρού για Πισπιρίγκου: «Δεν έκλαψε καθόλου όταν της ανακοινώσαμε τον θάνατο του παιδιού της»

Σοκάρει κατάθεση γιατρού για Πισπιρίγκου: «Δεν έκλαψε καθόλου όταν της ανακοινώσαμε τον θάνατο του παιδιού της»

Mέρα με τη μέρα ολοένα και πιο σοκαριστικά στοιχεία προστίθενται στο παζλ της φρίκης στην υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει όλη τη χώρα.
Η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αρνείται ότι σκότωσε τα παιδιά. Μάλιστα, φέρεται να ρωτάει τους αστυνομικούς τι είναι η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι καταλυτικά για την ενοχή της, καθώς επίσης και οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

«Απαθής»

Μια κατάθεση γιατρού από το Παίδων την παρουσιάζει ως απαθή και αναφέρει ότι το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μη γίνει η νεκροψία στην Αθήνα.

«Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο τον ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Επιπλέον, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε, γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία.»

Έρευνες στην οικία της 33χρονης

Χθες κλιμάκιο της Ασφάλειας Αχαΐας και του Ανθρωποκτονιών έκανα «φύλλο και φτερό» το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, παρουσία εισαγγελέα, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Παρούσα στην έρευνα ήταν η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους μια smart τηλεόραση και κουτιά με άγνωστο περιεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στην ΓΑΔΑ αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Σε αντίπαλη πλεύση ο πατέρας

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση με την μητέρα τους τοποθετήθηκε χθες επίσημα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου» υποστήριξε ο κ. Δασκαλάκης, αναφερόμενος στην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου με τον όρο «κατηγορουμένη».

Συγκεκριμένα, «όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», κατέληξε ο Μάνος Δασκαλάκης, αποστασιοποιημένος εντυπωσιακά από την κ. Πισπιρίγκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter