Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένων από τον γιο τους για οικονομικές διαφορές (Video)

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένων από τον γιο τους για οικονομικές διαφορές (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο του άγριου ξυλοδαρμού ηλικιωμένων από τον 50χρονο γιο τους. Στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο 50χρονος γιος τρομοκρατεί κυριολεκτικά τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους. Όπως όλα δείχνουν αιτία στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ του 50χρονου και των γονιών του.

«Δέκα χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» ανέφερε συγγενής των ηλικιωμένων μιλώντας στο Mega. Όπως υπογραμμίζουν, έχουν γίνει μηνύσεις, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει τρεις φορές στην Εισαγγελία.

«Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για αν τους αναγκάζουν να τους δίνουν τη σύνταξη. Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει» πρόσθεσε συγγενής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter