Σοκάρει ο serial killer της Κύπρου – Τις σκότωνε, τις έβαζε σε βαλίτσες και τις πετούσε

Σοκάρει ο serial killer της Κύπρου – Τις σκότωνε, τις έβαζε σε βαλίτσες και τις πετούσε

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για το πώς ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς σκότωνε τα θύματά του.

Σύμφωνα με το cyprustimes.com ο 35χρονος συνεχίζει να δίνει λεπτομέρειες στους ανακριτές της υπόθεσης μετά και την χθεσινή του ομολογία πως έχει σκοτώσει συνολικά επτά γυναίκες. 

Την ώρα που όλες οι δυνάμεις έχουν ριχθεί στην προσπάθεια εντοπισμού των τριών πτωμάτων -μάνας και κόρης από τη Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες- ο 35χρονος συνεχίζει να σοκάρει με τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανακρινόμενος εκ νέου φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena Natalia 8 ετών καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Έρευνα στην Κόκκινη Λίμνη

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων πτωμάτων. Σύμφωνα με το politis.com.cy αύριο αναμένεται να αρχίσει η έρευνα μέσα στην Κόκκινη Λίμνη αφού οι Αρχές έλαβαν το πράσινο φως από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία, έριξε τρία πτώματα. Σήμερα, η λίμνη που περιέχει επικίνδυνο οξειδωτικό υλικό, ερευνήθηκε με τη χρήση Drone χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Πανούσης για υπόθεση serial killer στην Κύπρο: «Ίσως του αρέσει αυτή η προβολή»

Nωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε οι έρευνες με τη χρήση drone στη κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όπου ο 35χρονος υποστηρίζει ότι πέταξε τρία από τα θύματα του. Μάλιστα σύμφωνα πληροφορίες ο 35χρονος ίλαρχος παραδέχτηκε ότι τα πτώματα των δύο θυμάτων του τα έβαλε σε βαλίτσες. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είπε ότι για τη χρήση κάμερας αλλά και εξοπλισμού στην Κόκκινη Λίμνη αναμένονται απαντήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία προκειμένου να ληφθούν διαβεβαιώσεις ότι το επιτρέπουν οι προδιαγραφές. Είπε επίσης ότι πως αξιολογήθηκε η κατάσταση της κόκκινης λίμνης μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στο νερό και έχει διαπιστωθεί αυξημένη οξείδωση. Το γεγονός αυτό όπως εξήγησε θέτει περιορισμούς ως προς την επιχειρησιακή δυνατότητα. Ο κύριος Τράγκολας ξεκαθάρισε πάντως ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η έρευνα στην λίμνη θα γίνει..

Τρία από τα θύματα

Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, σημείο στο οποίο ισχυρίζεται ο 35χρονος, ότι βρίσκεται η εξάχρονη Sierra. Σε δηλώσεις ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανέφερε ότι άρχισε υποβρύχια έρευνα με τη χρήση σκάφανδρου και οι έρευνες επικεντρώνονται σε κρίσιμα σημεία. Σκοπός ανέφερε είναι να διερευνηθούν, βήμα-βήμα, τα κρίσιμα αυτά σημεία. Οι έρευνες σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα θα συνεχιστούν μέχρι που το επιτρέπει το φως της ημέρας.

Ειδικοί από το Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου, Ανδρέα Αγγελίδη αναμένονται στην Κύπρο τη Δευτέρα του Πάσχα ειδικοί σύμβουλοι από το ΗΒ, ώστε για να συνδράμουν στις έρευνες της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης.

Το κλιμάκιο έρχεται μετά από αίτημα του Αρχηγού της Αστυνομίας της Κύπρου και θα συνδράμει με εμπειρογνωμοσύνη και βάσει εμπειριών που έχει λόγω της φύσης του εγκλήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter