«Σοκαρισμένη» δηλώνει η Ν.Δ. για την άδεια Κουφοντίνα – Ο Καμμένος της θυμίζει τον Ξηρό

«Σοκαρισμένη» δηλώνει η Ν.Δ. για την άδεια Κουφοντίνα – Ο Καμμένος της θυμίζει τον Ξηρό

Στο θέμα της 48ωρης άδειας που δόθηκε από το δικαστικό συμβούλιο των Φυλακών Κορυδαλλού στον καταδικασμένο για τρομοκρατική δράση, Δημήτρη Κουφοντίνα, αναφέρθηκε κατά τη σημερινή της ενημέρωση στους πολιτικούς συντάκτες, η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Από την άλλη πλευρά -με tweet του- ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος διαφώνησε με την άδεια του Κουφοντίνα της θύμισε ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά πάλι από τη δικαιοσύνη έλαβε άδεια ο Χριστόδουλος Ξηρός και δεν επέστρεψε.

«Οι Έλληνες παρακολουθούν σοκαρισμένοι την άδεια που δόθηκε στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα» ανέφερε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε: «Ο αρχιτρομοκράτης, που δεν έχει ψελλίσει μία λέξη συγγνώμης στους συγγενείς των 11 θυμάτων της τρομοκρατικής του δράσης, θα κυκλοφορεί ελεύθερος για δύο ημέρες. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας όχι μόνο δεν έχει δείξει μεταμέλεια, αλλά σε όλες τις δηλώσεις του αναφέρει ότι θα ξανασηκώσει το όπλο όταν του δοθεί η ευκαιρία. Δύο μέλη του δικαστικού συμβουλίου των Φυλακών υπάγονται στον υπουργό Δικαιοσύνης. Η ΝΔ καλεί τον υπουργό κ. Κοντονή και τον πρωθυπουργό να πουν την άποψή τους για την απαράδεκτη αυτή απόφαση».

Σε ερώτηση για το αν ο Κουφοντίνας θα πρέπει να εξαιρεθεί από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, η Μαρία Σπυράκη απάντησε διαβάζοντας απόσπασμα από το βιβλίο του Κουφοντίνα που αναφέρεται στην διαρκή επικαιρότητα του ένοπλου αγώνα. 

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε στη Νέα Δημοκρατία πως επί κυβέρνησης Σαμαρά, και πάλι η δικαιοσύνη έδωσε άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό ο οποίος δεν επέστρεψε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter