«Σοκαρίστηκα όταν είδα τις σφαίρες στο αυτοκίνητο μου»

«Σοκαρίστηκα όταν είδα τις σφαίρες στο αυτοκίνητο μου»

Ο διαιτητής Παντελής Χονδρόπουλος μίλησε για τον φάκελο με τις σφαίρες που βρήκε στο αυτοκίνητο του λίγο πριν πάει να «σφυρίξει» τον ερασιτεχνικό αγώνα της ΕΠΣ Κορίνθου, ανάμεσα στον ΑΟ Λουτρακίου και τον ΠΑΣ Κόρινθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διαιτητή:

«Σοκαρίστηκα όταν βρήκα τις σφαίρες στο αυτοκίνητό μου. Τις είχαν σε έναν φάκελο. Δεν ήξερα τι μπορεί να είχε μέσα και τον άνοιξα. Δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που είδα. Όπως είναι λογικό φοβήθηκα πολύ. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο. Είπα “που φτάσαμε…”. Ήμουν ένα ράκος και δεν μπορούσα να πάω να διευθύνω μετά το παιχνίδι»

«Ήταν ένας τρόπος για να με εκφοβίσουν πριν τον αγώνα. Είμαι 1000% σίγουρος πως σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Εξάλλου δεν είχα καμία απολύτως διαμάχη ή άλλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω απειληθεί ποτέ. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου για το ποιος μπορεί να το έκανε. Είμαι βέβαιος όμως ότι έχει ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Το βράδυ του Σαββάτου είχα πάει στο αυτοκίνητό μου για να πάρω ένα χαρτί και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Τον φάκελο με τις σφαίρες τον είδα το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 3 η ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω για το γήπεδο»

Όσο για την πρώτη του αντίδραση; «Πήρα έναν συνάδελφό μου, τον Βλαχοπάνο που είναι πρόεδρος των διαιτητών εδώ και αστυνομικός στο επάγγελμα. Μετά κάλεσα άμεσα την Ασφάλεια κι επιλήφθηκε αυτή για τα περαιτέρω. Έχω ήδη δώσει κατάθεση. Η υπόθεση κινήθηκε αυτεπάγγελτα». 

Ενώ για το τι σκοπεύει να κάνω από εδώ και πέρα κι αν προτίθεται να ξανασφυριξει αγώνα της Ένωσης τη φετινή σεζόν; «Δεν πρόκειται να υποκύψω. Θα το ξεπεράσω. Αν δεν ξαναπαίξω, θα είναι σαν να έχω αφήσει να νικήσει το σκοτάδι. Μπορεί να με θεωρήσουν μάλιστα κι ένοχο, δεν ξέρω. Σίγουρα όμως δεν θα τους κάνω το χατίρι…». 

ΠΗΓΗ: SDNA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter